HET TOPPUNT VAN STIJLVOL WONEN

APPARTEMENT (nr. 7)

De getoonde afbeeldingen kunnen opties bevatten

Meteen bij de entree van havenkade verrijst een stijlvol complex met negentien appartementen. Ieder appartement kijkt uit over de haven.

Kenmerken van Nr. 7
Woonoppervlakte: 103 m2
Balkon/ terras oppervlakte: 10 m2
Het oppervlak van de appartementen verschilt onderling. Veruit de meeste appartementen hebben een oppervlakte van ruim 100 vierkante meter en zijn praktisch ingedeeld. Op de bovenste etage komt bijvoorbeeld een penthouse van maar liefst 280 vierkante meter. Compleet met een parkeergarage voor twee auto’s. Vanaf het dakterras van in totaal 96 vierkante meter heeft u een adembenemend panorama van Middelharnis, het achterliggende landschap en zelfs een deel van het Haringvliet.
DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG
Als bewoner van het appartementencomplex kunt u rekenen op alle denkbare gemakken. Uiteraard is het gebouw voorzien van een lift en krijgt ieder appartement een eigen berging. Maar het geheel is ook
ontworpen volgens de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. De isolatie voldoet aan de strenge normen van dit moment. Zodoende woont u straks in een comfortabel appartement.
alle afmetingen en plattegronden zijn onder voorbehoud

Ligging van de woning

Filter op status
Geslecteerde woning
Nr. 7 Verkocht
Andere "appartement"
Nr. 1 Verkocht
Nr. 2 Verkocht
Nr. 3 Verkocht
Nr. 4 Verkocht
Nr. 5 Verkocht
Nr. 6 Verkocht
Nr. 8 Verkocht
Nr. 9 Verkocht
Nr. 10 Verkocht
Nr. 11 Verkocht
Nr. 12 Verkocht
Nr. 13 Verkocht
Nr. 14 Verkocht
Nr. 15 Verkocht
Nr. 16 Verkocht
Nr. 17 Verkocht
Nr. 18 Verkocht