Heerlijk
aan de Haven

Rust en ruimte op loopafstand

Het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee is geliefd. Veel bewoners willen het eiland voor geen goud verlaten en intussen ontdekken steeds meer mensen ‘van de overkant’ de kenmerkende rust en ruimte.

Flakkee combineert gemoedelijke dorpskernen met prachtige natuur. Niet alleen langs de kust, maar rondom het eiland strijken zeldzame vogels neer en vind je bijzondere dieren. Zo duikt er wel eens een dolfijn op bij het Noordzeestrand en overwinteren er flamingo’s op Battenoord. In het voorjaar ligt het eiland er kleurrijk bij door alle bollenvelden. Fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen. En er zijn talloze andere sport- en recreatiemogelijkheden. Wat dacht u van alle sportkansen op het water?

Veelzijdig Flakkee

Dankzij het winkelaanbod en de sfeervolle ambiance van de haven is er in Middelharnis altijd wel wat te beleven. Het dorp – midden op het eiland – vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt. En dan te bedenken dat Havenkade daar op slechts een steenworp afstand vandaan ligt. Het project ligt ingebed tussen de haven, groene dijken, authentieke bebouwing en zelfs een bos. Wie het eiland kent, begrijpt dat deze plek net zo veelzijdig is als Flakkee zelf.

Ontdek de omgeving